Information


Datoer

I 2019 kommer Lederfighten til at foregå fra uge 40-47 og vil være en smule anderledes organiseret end tidligere år. I dette års Lederfighten tager vi udgangspunkt i FDFs udviklingsmål og arbejder med disse fra flere forskellige vinkler. Der bliver kåret vindere af hvert enkelt udviklingsmål og samlede vindere af hele konkurrencen.

Ugerne fordeles som følger:

  • Uge 40-41: Udviklingsmål: Offentliggøres snart.
  • Uge 42: Pause
  • Uge 43-44: Udviklingsmål: Offentliggøres snart.
  • Uge 45: Pause
  • Uge 46-47: Udviklingsmål: Offentliggøres snart.

Opgaverne vil kunne ses fra første mandag til sidste søndag i udviklingsmålets periode. Det vil altså sige at der udelukkende kommer nye opgaver mandag i uge 40, 43 og 46 og at alle opgaver er åbne i 14 dage.

Uddannelsesleg

Lederfighten er en uddannelsesleg. Konkurrencen er et element, der skal benyttes som en ekstra motivation og er altså ikke det grundlæggende element. Desuden kan vi kun love, at alt ikke bliver ja/nej spørgsmål, og at der derfor heller ikke er millimeterretfærdighed i pointgivningen.

Hvordan deltager man?

Det er helt op til Jer, hvordan I deltager og hvor meget tid I gerne vil bruge på Lederfighten. Nogle ledergrupper vil bruge flere timer ugentligt, mens andre blot vil vælge en enkelt opgave eller to ud til månedens ledermøde. Det er dog vigtigt, at I tilmelder Jer som kreds lige gyldigt hvad for at få adgang til opgaverne.

Tid

Fordi det er helt op til holdene selv hvor meget man ønsker at deltage er det svært præcist at pege på, hvor lang tid Lederfighten tager. Sørg for at afstemme forventningerne internt inden starten lyder.

Holdene

Vi anbefaler I er mellem 3-6 personer pr. hold. Holdene kan organiseres som det passer Jer bedst. Tænk over hvad I har brug for. At sætte lederne sammen på kryds og tværs? At lave forskellige hold, der fokuserer på hver sit tema? Der er mange muligheder, og I kan selvfølgelig også lave om undervejs.

Temaer for opgaverne

FDFs udviklingsmål danner rammen om årets lederfight. Desuden er der en joker-kategori til alt det, der ikke lige har en kasse, men som selvfølgelig er en del af Lederfighten alligevel. Opgaverne er udarbejdet i samarbejde med FDFs udvalg, hvorved vi sikrer en høj kvalitet og opgaver, der peger i samme retning som resten af FDF.

Tilmelding

Der er ingen deadline for tilmelding. I kan melde hold til lige op til start, og også efter start. Tilmeldingen for 2018 er allerede åben og foregår her på siden. Det koster ikke noget for kredsen at være med i Lederfighten.

Vindere

Vinderne af Lederfighten 2019 får udstedt et diplom til væggen i kredshuset samt ét eksklusivt Lederfighten-mærke til hver deltager! Der bliver desuden kåret del-vindere af de enkelte udviklingsmål.

Spørgsmål?

Skriv endelig til os, hvis der er nogle spørgsmål: lederfighten@fdf.dk.